Google+
Το Πεζούνι λαλεί: Έν είμαι ρομαντικός, ονειροπολος, κοντός. Έν είμαι ευγενικός αλλά ούτε τζε ψέυτης. Εν είμαι σοβαρός (συχνά), ακομπλεξαριστος, δυστιχισμενος. Δαμέ δεν γράφω ότι θέλεις και όπως θέλεις. Σεβάστου τον χώρο μου τζε αν θα διαβάσεις τι γράφω, να θυμάσε ότι διαβάζεις με δική σου ευθύνη

23.9.13

Mια φανταστική μέρα στη ζωή της ‘blog skepseon’

Εφκήκεν μου λλίον διαφορετικό τοφόρματ του ‘interview’ :P
Εν με πειράζει καθόλου. Βολευκει με J
Κυριακή πρωί. Ξυπνάς ανάποδα επειδή το αίσθημα επορτοκλώτσαν στον ύπνο του. Καταριέσαι την ώρα τζαι την στιγμή που της είπες να μετακομίσει σπίτι σου τζαι γυρίζεις πλευρόν να δεις τι ώρα είναι. Συνειδητοποιάς ότι εν γλήορα  τζαι έσιεις αλλό 2 ώρες ώσπου να πιάσεις δουλειά.
Πιάνεις το λαπτοπ τζαι μπαίνεις facebook. Aνακαλύπτεις ότι θκυο φίλες σου εχωρίσαν την ίδια μέρα τζαι το feed σου εν γεμάτο καταθλιτπτικά τραούθκια τζαι το στάτους της φάσης « όλα γύρω μου μαυρα, πεθαίνω, το φως στο τούνελ χανεται».
Αντιδρας κάπως έτσι....
«WTF σημερα? Εχωρίσαν ούλλοι? Αμπα τζαι εν καμμια πλάκα που μου κάμνουν οι φρεντς μου? Άμπα τζαι τζοιμουμαι ακομα τζαι εν όνειρο? Εν να παίξω πελλον να κάμω οτι εν τα είδα τζαι αν εν πλάκα εν θα αντέξουν τζαι εν να μου το πουν! Λογκ άουτ μαι φρεντ!»--(Σε περιπτωση που το δακρυβρεχτο φητ εν που διαφορους φρεντς μου! Επειδή εν ειμαι σιουρη τι εννοεις

«WTF? Γαμώτο εν γίνεται! Να τες πιαω τηλέφωνο που να πάω δουλειά γιατι εν να με νευριάσουν αν εν αλήθκεια »--(Σε περιπτωση που το δακρυβρεχτο φητ εν μόνο που τις 2 φίλες μου)


 Μετά που την καταπληκτική τζαι πρωτότυπη αντίδραση σου στο facebook  γυρίζεις τζαι θωρεις το αίσθημα δίπλα που κάμνει φατσούες στον ύπνο του
Εσύ:
1.Λιώνεις που μεσα τζαι αρκέφκεις να μετανιώνεις που ενευρίασες πριν
2.Οι φατσούες δεν σε επειρεάζουν καθόλου τζαι διάς της μιαν τζαι πέφτει που το κρεβάτι να μάθει να μεν πορτοκλωτσά.
Μα εν εσιει 3η επιλογή? Damn!!! Να βάλω μια δική μου σιορ!
3.Σκεφτουμαι «Μα ίννα που κάμνει στον ύπνο της ετσι σκέδιον? Έτσι εν να μου καμνει? Μα θώρε-θώρε! Να την φκάλω καμμια φωτο λαλεις?»

Ότι τζαι να έγινε το αίσθημα εξύπνησε. (Shit! Eν επρόλαβα να την φκάλω φώτο!) Είσαστε τζαι οι θκυό όξυπνες μεστο κρεβάτι.Ο ήλιος σιγά σιγά ανεβαίνει τζαι μπαίνει ένα ωραίο αερούιν που το παραθύρι.(Εγώ γιατί κνίθουμαι??) Η κουρτίνα χορέυκει ήρεμα τζαι στο background ακούετε το Uninvited της Alanis. (Εφαν με τα βρωμοκούνουπα, ρε Αλάνις)!!!!!!!!
Εσυ:
(1) Δικλάς ποδά δικλας ποτζεί, εν καταλάβεις πόθεν παίζει το τραούδι, αλλά ποσός σε ενδιαφέρει, επειδή που το παραθύρι που εξηασετε ανοικτό εμπήκασιν ένα τσούρμο κουνούπια τζαι εγέμωσες τσιμπήματα. Ξιτιμάζεις που το αίσθημα άφηκε το ανοικτό τζαι σηκώνεσε να πάεις να φάεις τίποτε. (Πριν να πάω όμως...κάμνω την απάντηση 3 πραγματικότητα.)
(2) Πέφετις θύμα της ρομαντικής ατμόσφαιρας τζαι αρκέφκεις να συζητάς με το αίσθημα για το μέλον, την αγάπη, το σύμπαν, και άλλων ρομαντικών κουρουφέξαλων, ενώ το γεγονός ότι εν ξέρεις πόθεν παίζει η μουσική φοιτσιάζει σε λλίον.
(3) Ορμάς τζαι εν σκεφτεσαι τίποτε.

Ξιππάζεσαι για το πόσο γλήορα επέρασεν η ώρα (γαμημένα προκαταρκτικα)  τζαι σηκώνεσαι να σαστείς να πάεις δουλειά.
Φορείς που πάνω to/tn αγαπημενο T-shirt  με to/tn πουκάτω το αγαπημένο τζην τζαι το All star το παπούτσι.

Το αίσθημα προετοιμάζει το πρωινό με τα εσώρουχα  τζαι εν πολλά σέξυ (ξέρω ότι ήθελες να βάλω φαγιά δαμέ αλλα έκατσα σου την) αλλά εσύ εν εσιειες ώρα, γιαυτό τρώεις το ετσι νάκκον μπαμ μπαμ τζαι φκένεις της πόρτας φουρκαστή. Κατεβαίνεις τη σκάλα φυσούνα, φκαίνεις έξω τζαι παέις να μπεις μεστο αυτοκίνητο, αλλά ανακαλύπτεις ότι ο πουπανω τζαι ο δίπλα (ετοποθέτησα σε σε apartment, ετσι το εφαντάστηκα - εν εσιει προβλημα όπου να ναι, φτανει να εν ξοφλημένο τζαι να έσιει πάρκινγκ), επάρκαρε κολλητά κολλητά πάνω σου τζαι εν φκαίνεις με τίποτε. (Εν εσιει πάρκινγκ τελικα α?...)
Εσυ..:
(1) Μπαίνεις μες το αυτοκίνητο χωρίς να πεις κουβέντα τζαι παίζεις τες πουρούες μανιακά, ανεξαιρέτως οτι εν χαράματα. Εν εσιει chance να αρκήσεις στη δουλειά!
(2) Μπαίνεις μες το αυτοκίνητο, διάς μιαν του μπροστινού μιαν του πισινού, κάμνεις αρκετό χώρο να περάσεις τζαι φκαίνεις.
(3) Πάεις ευγενικά τζαι ήρεμα πίσω, κτυπάς τις πόρτες τους απαλά τζαι με χάριν τζαι τους ζητάς, αν μπορούν να ταράξουν λίον τα αυτοκίνητα τους (Τζαι αρκείς 20 λεπτά να παέις δουλειά)

Τουμπαρισμένη ή όχι, εσύ καταφθάνεις στη δουλειά σου. Πριν μπεις μέσα, κτυπά το κινητό. Άγνωστος αριθμός. Αμέσως λαλείς πρέπει να είναι μια τάκκα γκόμενα που με θέλει τζαι τωρά ήβρε το θάρρος να με πιάσει τηλέφωνο
Απαντάς που περιέργεια. Προς εκπληξη σου είναι η Killa Flava (ναι, πρωί-πρωί) τζαι λαλεί σου ότι ήβρε το κινητό σου μέσω της αστυνομίας. Λαλεί σου να πάτε έξω για καφέ την νύχτα (οι ρε ίνταμπου εσκέφτηκα – Η Marmite  να δουμε τι θα σκεφτει :P)
Εσυ:
(1) Ενθουσιάζεσε! Επιτέλους θα γνωρίσεις την αγαπημένη σου μπλόκκερ
(2) Ξιππάζεσαι που σε έψαξε τζαι φοάσε άμπα τζαι θέλει να σε σκοτώσει τζαι να πουλήσει τα μυαλά σου στο ebay
(3) Προτιμάς να μείνεις ανώνυμη τζαι λαλείς της ότι εν έπρεπε να κάμει έτσι πράμα, αλλά αφου το έμαθε ας βρεθείτε.
Πάλε εν έσιει επιλογή που να βολευκει! Damn! Βάλω μια δική μου!
(4) Ρωτώ την αν έπινε τίποτε τζαι να κόψει τις μαλακίες, γιατί βιαζουμε να πάω δουλειά τζαι αν δεν κλέισει θα πιάσω την Marmite να κάμουν καλά! Λαλεί μου ότι κάτι έπινε αλλά πιάνει επειδη θέλει να με προξενεψει σε μια σεξυ φίλη της τζαι δια μου το τηλέφωνο της
(Αν δεν εκαταλαβες, μόλις μας εγλύτωσα που μπλεξίματα Απίκοοο ;P)

Στην δουλεια ανακαλύπτεις ότι επροσλάβαν ένα καινούριο παιδί που κάτω σου τζαι επειδή είσαι γεμάτη ενέργεια να του μαθεις την δουλειά… αλλά σαν η μέρα περνά ανακαλύπτεις ότι εν ανίκανος τζαι ότι δουλειά του έδωκες έκαμε την θρύψαλα, γιαυτό πάεις στον που πάνω σου τζαι λαλείς του ότι εν κάμνει για την δουλειά.
Πάεις σπίτι, φκάλεις τα ρούχα της δουλειάς τζαι
(1) Πετάσεις τα χαμέ να τα μαζέψει το αίσθημα (Αίσθημα είπαμε οξά δούλα?)
(2) Πετάσσεις τα χαμέ αφού τζαι τα άλλα χαμέ ενουν anyway.
(3) Ξεχωρίζεις τα με χρώμα τζαι βάλεις τα στον appropriate κάδο που έσιεις για τα λερωμένα (Αστιέυκεις με!!!!)

Τζαι βάλεις ένα που τα 9 ζευκάρκα γυμναστικά που έσιεις τζαι την fkh8 tshirt σου ( http://fckh8.3dcartstores.com/White-100-Fine-Cotton-Dont-Be-Hatin-on-the-Homos_p_494.html )
(Yeahh I like) τζαι
(1) Απλώνεις ζάμπα πας τον καναπέ τζαι θωρείς Glee στην τηλεόραση
(2) Απλώνεις ζάμπα πασστον καναπέ τζαι παίζεις Candy Crash πάς το κινητο, με την μουσική δυνατά!
(3) Ζάμπα? ΠΟΙΑ ΖΑΜΠΑ?! Γυμναστική τωρά! Φκαίνεις έξω τζαι πάεις για jogging
(4) Άλλο (Όι εν εντάξει! Άμα θέλω προσθέτω τζαι μονη μου)

Έρκετε η ώρα να πάτε για καφέ με την φίλη της Killa Flava. Πιάνεις την τηλέφωνο ξανά τζαι συννενοείστε οτι εν να πάτε
(1) Καλά καθούμενα
(2) Σβούρα
(3) Στην μπυραρία του Μήτσιου
(4) Αλλού

Βρέθεστε με την φίλη της Killa Flava, αγκαλιάζεστε, διας της ένα κομπλιμεντ τζαι η συζήτηση πάει κάπως έτσι:
B=Blogskepseon, T=Tζείνη

Β: Ωστε γνωρίζεστε με την Κίλα α?
Τ: Ναι, κάμνουμε παρέα που μωρά!
Β: Λαβ γιου Κίλλαααα!!!  Ναι α? Που το σχολείο?
Τ: Ουυυ που το νηπιαγωγείο!!! Εσείς?...
Β: Εμείς?Ε..εε... που το στρατό! Οι αστιευκω, εγνωριστήκαμεν μέσω..... φίλων.
Τ: Ποιών φίλων ξέρω τες ούλλες!!
Β: Λαβ γιου νοτ Κίλλαααα!!!  Να παραγγείλω αλλο καμμιά μπύρα? Πέρκει πιττώσεις τζαι εν θυμάσαι πολλά?
Τ: Ναι, καλό! Εν γλήορα ακόμα έχουμε ούλλη νύχτα!
Β: Λαβ γιου Κίλλαααα!!!  Ναι που να πάμε τωρά που εγνωριστήκαμε!

Τζαι μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....…

Ξαφνικά περνά ο πρίχτης ο καινούριος που την δουλειά τζαι προς έκπληξη σου έρκετε στο τραπέζι σας τζαι αγκαλιάζετε με την φίλη της Killa Flava τζαι κάθετε τζιαμέ μαζί σας. Μεινίσκεις τα εσύ, εν ξέρεις τι να πεις.

(1) Προσποιήσε ότι ούλλα εν οκέι τζαι πιντώνω του να πίνει συνέχεια σφηνάκια ώσπου να φυρτει τζαι να γύρει που την καρέκλα!
(2) Προσποίηση? ΤΙ συμαίνει τούτο Δείχνεις του να καταλάβει ότι εν τον πάεις επειδή εν άχρηστος
(3) Φεφκεις κλαμένη

Ότι τζαι να του έδειξες (αν εθκιάλεξες το τρίτο, άλλαξες γνώμη τζαι έρκεσε πίσω τζαι λαλείς τους ότι εκαθάριζες κρομμύθκια πριν να έρτεις τζιαμέ γιαυτό εδακρύζαν τα μάθκια σου τζαι αντράπηκες), μέσα στην συζήτηση (Τι εννοεις? Εδωσα 60 ευρώ σφηνάκια τζαι ακόμα κάθεται μαζι μας τζαι μπορεί τζαι συζητά???) ανακάλυψες ότι το παιδί εν τρανς τζαι για να έβρει δουλειά έπρεπε να καταπιέση τούτη τη σεξουαλικότητα γιατί στην Κύπρο κανένας εν την εδέχετουν όπως ήταν, οδηγά σας σε μιαν πολλά ενδιαφέρον συζήτηση για τους τρανσέξουαλς στην Κύπρο.
Η ώρα περνά ευχάριστα, ώσπου ξαφνικά που το πουθενά εμφανίζεται ένας ομοφοβικός Κυπραίος (a wild homophobe appears που λέμεντε) έτσι ξεκαρφωτος σαν το αππιιτούριν, τζαι αρκέφκει τα σχόλια στο διπλανό τραπέζι της φύσεως «ρε μα τζείνες δίπλα εν λεσβίες», «μα που με έφερες ρε δαμέσα» , ¨ανώμαλα πράματα», «να κρούσουν στην πυρά» και άλλες διάφορες αρλούμπες. Εσύ αντιδράς κάπως έτσι:
Σηκώνουμαι πάνω τζαι φωνάζω δυνατά όπως την πελλή να με ακούσουν σε ούλλο το τετράγωνο, ποιος έφερε τον αμπάλατο δαμέσα τζαι ότι έχω αμπαλατοφοβία τζαι εν μπορώ τζαι τριβιτζιάζουμε κάθε φορα που τους θωρώ!  Γυρίζω στο τραπεζι μου τζαι σε έξαλλη κατασταση ρωτω αφού εξέραν πως στο μαχαζίν του Μήτσιου κουλιαζουν αμπάλατοι γιατί με εφέραν? Πιάνω την αστυνομία τηλέφωνο τζαι λαλώ ότι εννεν σωστα τουτα τα πράματα να κυκλοφορούν αμπάλατοι παντού. Να τους συνάξουν να τους παίξουν αν ησυχάσουμε τζαι εμεις οι τέλειοι μη αμπάλατοι τύποι! Κυκλοφορούν τζαι μωρά αν είναι ποτέ δυνατόν. Τι μωρά θα μεγαλώσουμε σε τούτο τον αμπαλατόκοσμο. Να τους θωρουν να τα αμπαλατέψουμε τζαι τζείνα???
Κλείω το τηλέφωνο τζαι κάθουμαι κάτω! Αρπάσσω την μπύρα μου τζαι συνεχίζω να μιλώ χαμηλόφωνα με την παρέα μου λες τζαι εν εσυνέβηκε τίποτε! Φωνάζω του Μήτσιου τζαι λαλώ του «τσηαρς μαι φριεντ. Φέρε αλλό 3 μπύρες».

Ανταλλάσετε φιλιά τζαι πάει ο καθένας στον δρόμο του.
(Που εν να πάμε αφου επαράγγειλα ακομα ένα ράουντ)
Την επόμενη μέρα στη δουλειά
(1) Κρατάς την άποψη σου τζαι εν αλείς τίποτε του αφεντικού με αποτέλεσμα να απολύσουν το παιδί
(2) Πάεις στο αφεντικο τζαι λαλείς του ψέματα ότι σήμερα ήταν κάπως καλύτερος τζαι ότι πρεπει να του δώκετε αλλό μιαν ευκαιρία. Εν τω μεταξύ καμνω του εντατικό τραιινιγκ για να γίνει πολλά καλύτερος!
(3) Παραιτήσε

-------------

Ouf, epidi prepei na fiw twra p spiti je en idi 19:30 je en i teleftea mera pou prepi na dokumen tes erwtiseis, i istoria stamata prosorina dame. Alla pou en na paei, en na eshi jialon. Arese mou. En na doko alo onoma tou xaraktira mou dame, je en na grafw istorioues mesto blog! :P

Τουτο ήταν? Συγνώμη αλλά ετελιωσε? Επειδή εβιάζεσουν εσύ να φεις, αφηκες με εμένα με το φλερτ στην μέση τζαι έναν αρκινεμένο καφκά με έναν αμπάλατο? Βάλε μιαν υποσημείωση πληζ ότι το ντειτ με την τύπισσα εσυνεχίστηκε τζαι ότι ο αμπάλατος εσηκώστηκε τζαι έφυε κατουρημένος!


Good luck Blogskepseon!

Ευχαριστώ dear !!!


Y.Γ. Έχω να δηλώσω ότι η μετάφραση απο greek-lish σε απλα ελληνικά, έγινε απο την μπλόγκ σκέψεων... και γιαφτόν δεν επεθάνετε ακόμα που τα ορθογραφικά. Ευχαριστούμεν την Μπλόγκ Σκέψεων για αυτήν της την χορήγηση :Ρ

10 comments:

 1. Πολλά απολαυστικό τζαι τέλεια διαφορετικό που άλλα ποστ Πίκου Απίκου! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. omorfa, poli omorfa... Me tin orthografia tis blog skepseon je tin malakia tou pezouniou, fkenun je apolafstika posts. Latrevw ;p

   Delete
 2. (needless to say, εχτός που το uninvited άκουσα αλλό 2-3 τραγούδια της Αλάνις, τζαι άρκησα να καταλάβω πόσο δυνατά ήταν, εξυπνήσαν ούλλοι, έγινε ένας μίνι καφκάς τζαι καληνύχτα σας)

  ReplyDelete
 3. Αston mpela ehoumistika oti ixera tzai poios itan o apikos pou mou grafei. Kammia sxesi. En tha to evriska pote. Nice to meet u btw. En na xifteriso to blog sou siga siga.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kalosorisate kalosorisate! :P
   pou en na ksifterizis to blog m, me apalotita sas parakalw poli! :P
   :)

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Έκτακτα έκτακτα! Άρεσε μου πολλά! Είχε συνοχή, είχε suspense, είχε humor, drama, που ούλλα! Πάει σου να γράφεις έτσι πέζουνε. κ οι απαντήσεις πολλά πετυχημένες! Thinking outside the box ένα πράμα.

  Θέλω παρτ 2.
  Ζητώ πολλά;!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ΟΟΟΟΙ, εν ζητας τίποτις. Παρτ 2 ιζ κόμινγκ σουν!!!

   Delete
 6. Ντάμπου γίνεται δαμέ? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

  Γι'αυτό εγόρασε τα σέξικα τα εσώρουχα η φίλη μου προχτές Blog Skepseon?? :p

  Πεζούνι μου μιτσόστομο ήτουν να μας βουρά η Marmite τζαι να μεν συφτάνουμε:p You made my day τέλεια συνέντευξη.

  ReplyDelete
  Replies
  1. χαχχαχαχχα ΕΓΩ ΕΝΤΖΕ!!!
   εντομεταξί, το αστίο είναι ότι εγώ εν φιλικά που έγραψα ότι βρέθεστε, ΕΝΤΖΕ ΦΤΕΩ αν ο νους σας τζε των θκυό κάμνει στροφές. ΠΟΎΝΤΗΝ MARMITE! ΠΆΩ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΆΞΩ :Ρ
   <3

   Delete