Google+
Το Πεζούνι λαλεί: Έν είμαι ρομαντικός, ονειροπολος, κοντός. Έν είμαι ευγενικός αλλά ούτε τζε ψέυτης. Εν είμαι σοβαρός (συχνά), ακομπλεξαριστος, δυστιχισμενος. Δαμέ δεν γράφω ότι θέλεις και όπως θέλεις. Σεβάστου τον χώρο μου τζε αν θα διαβάσεις τι γράφω, να θυμάσε ότι διαβάζεις με δική σου ευθύνη

19.6.13

Ταξιδάκια


Κολτσεστερ.
Ενα μικρό χορκουιν όπως το λαλει τζε το περτιτζη. Η σύνδεση του τρένου για να πάεις τζαμε που το Σσεφηλτ ειναι ένας εφιάλτης τζε τούτο ηταν τζε ενα που τα προβλήματα που είχα με το περτιτζη, το γεγονός οτι για να τον επισκεφθώ έπρεπε να αλλάξω τέσσερα τρένα τζε να πουλησω το συκώτι μου.
Τεσπα, αποφάσισα με μια άλλη φίλη μου που μηνισκει τζαμε να παω ποτζι 2 μέρες πριν φυει για Κύπρο. Μετα που τέσσερις ώρες ταξίδι τζε που το άγχος της ζωής μου να μεν χάσω το επόμενο τρένο επειδη τζινο που ειμουν πανω είχεν καθυστέρηση τζε που να γυρευκω αλλα τρένα μεστην μέση του πουποτε, εκαταφερα τα. Πιάνω τηλέφωνο την κορου τζε τι μου λαλει, α ξέρεις λαλει μου, εν να ερτει το περτιτζη να σε πιάσει επειδη επέμενε τζε εγω εβαρκουμουν να φκω να ερτω. Χωρίς να το πολοσκεφτω, εστολησα την που πανω ως κάτω. Τι επέρασεν που τον νου μου:
• Απαναγιαμου, ηνταλος εν να του πω γεια? Φιλικον φιλί στο μάγουλο? Οι. Αγγαλεια? Οι. Σκεττον γεια? Οι.. 
• Μα τι εν να λαλουμεν στο δρόμο ?
• Πως πρεπει να συνπεριφερτω? 
• Ταχα τωρα να του μιλώ φιλικά? Εν εγινεν τιποτις?
•  Τζε νταμπου να γινει αν με ρωτήσει τίποτε που εν ξερω να απαντήσω καλα?
• Εν να πρεπει να ξαναδώκω εξετάσεις αν δεν περασω;
• Πολλοσκεφτεσε το? Νε, αλλα...
Τζε ενώ τα εσκεφτουμουν τούτα, εσυνεχιζα να την στολήζω ως την στιγμή που το περτιτζη ηταν μπροστά μου τζε έπρεπε να κλείσω το τηλέφωνο. Χα.
Κύριος ο κύριος. Εμεινα τα με το ποσόν οκεη ηταν τζινος τζε το πόσο τα έχασα εγω μες τον νου μου. Αλλα βέβαια σαν κυρία τζε εγω, εν εδειξα κανενα σημάδι αδυναμίας τζε ας εβουιζεν ο νους μου σσιλιες θκιο ερωτήσεις τζε possibilities. Εκαμαμεν τζαμε μιαν μικροσυζητηση για το ταξί τζε τες τιμές τζε την κορου τζε οσπου να το πεις, τσουπ εφτασαμεν. Πιερωνει τζε κατεβαινουμε.
Είχα ερτει αργά την νύχτα αρα εν θα επιεναμεν πουποτε, σοου εκατσαμεν στο σαλόνι της τζε εβαλλαμεν μουσική, αψαμεν τζε λιο χορτουιν τζε εφουγαριζαμε που πανω που τες μελωδίες (καλα, δεν τες λες τζε μελωδίες) του bonobo. Το περτιτζη (φυσικά) δεν εκαπνισεν τζε εδειξεν τζε την δυσαρέσκεια του για το θέμα out loud τζε μετα που κανενα δεκάλεπτο αρκεψε οτι εν να φυει να παει σπίτι επειδη λείπει που την Κυριακή... Τζε να αρκεφκει παλε ο νους μου να βουηζει
 • Ήντα θέλει να φυει?
 • Είπα τίποτε?
 • Νιώθει άβολα που ειμαι δαμε?
 • Αλοπος εκαμα καμοιαν μαλαζαβρανκγα
 • Παλε πολοσκεφτεσε το.. Μα...

Εφυεν τζε εσυνεχιζαμε να φουγαριζουμε...
[censoring my words]  Εμειλήσαμε τζε για την κορού που έμεινε έγκυος τζε έριξε το (τζίνη που ανάφερε τζε το περτίτζη, επείσης δική μου φίλη). Ένιωσα άβολα, τί λαλείς σε έτσι περιπτώσεις? Ενvω, I pitied τζίνη την κορού [Που έπρεπε να τα περάσει τούτα ούλα] αλλα που την άλλη έν αφήνεις την ζωή σου να καταστραφεί σε έτσι σημείο της για ένα μωρό έννε? Ντάμπου έθελε τζε τζίνη τζε έν επρόσεχε? Έν έθελε να το ρίξει αλλα αναγκάστηκεν.  [/censoring my words]
Τουντο ταξίδι νομίζω έδειξε οτι μπορούμε να κρατούμε επαφή με το περτιτζη. Σε μια φάση ήμασταν μόνοι μας στο δωμάτιο του επειδη εβαρεθηκαμε τα τουνκγκουτουνγκου τζαμε που ήμασταν με την κορου, τζε εν ηταν παράξενο, εν ένιωσα άβολα... Νομίζω ούτε το περτιτζη... Ελπίζω.

Εν να δούμε που εν να παω κυπρο.. Χα.. Κύπρος.. Αλλο πόστ τζινο...

(Υ.Γ. Το ποστ εγράφτηκε στο τρένο πίσω Σσέφηλτ στες 19 του ιούνι, αλλα επόσταρα το στες 22 του ιούνι)

3 comments:

 1. Έχω μιαν απορία ρε πεζουνούδιν μου. Λύσε μου την, αν θέλεις. Γράφεις κάποια πράματα που εν θα ήθελες να τα ξέρουν η "κορού" τζιαι το "περτίτζιν" πχ τι εσκέφτεσουν την τάδε στιγμή ή πχ ότι ελυπήθηκες την κορού αλλά εν ήθελες να της το πεις. Εν διαβάζουν το μπλογκ σου δηλαδή;; κι αν δεν το διαβάζουν, πόσο σίγουρος είσαι ότι εν το διαβάζουν κοινοί γνωστοί;
  Καλές διακοπές κατά τα άλλα...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Οι, ας τα διαβάσει το περτίτζη, εν με ενωχλέι.
   Η κορού εν ξέρει το μπλόγκ μου οφφισιαλη, αλλά αν τα διαβάσει τζε τζίνη τότε εδιάβασε τα, μπορεί να πρέπει να το ξαναμιλήσουμε αν τα διαβάσει, αλλα εν ετέλιωσε ο κόσμος. Λαμβάνω έναν επιθετικό τόνο όμως.. Γιατί?
   Αν συνδέεται πίσω στο γεγονός ότι ανάφερα στο μπλόγ του περτιτζιού ότι είβρα το λάθος που ανάφερε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του πούτσου, τότε πιστέυκω τούτο εν διαφορετικό.
   Στην πραγματική ζωή, εν θα το αρνηθώ, είμαι εξαιρετικά απρόσεχτος με το τι λέω according to my friends. Το ότι ανάφερα τζε εγώ την κορού δαμέ χωρίς να την ρωτήσω μπορεί να μεν είναι τζε τόσο σωστό. Για το περτίτζη όμως εν βλέπω λάθος, εν ανάφερα ότι έν θα είθελα να ξέρει τι εσκέφτουμουν τζίνη την στιγμή.

   Delete
 2. Eπιθετικό τονο;; μάλλον ήμουν λλίον απρόσεχτη την ώρα που έγραφα, εν εκατάλαβα ότι εφαίνουνταν έτσι τα γρραφόμενά μου...
  Χάτε, καλέ διακοπές

  ReplyDelete