Google+
Το Πεζούνι λαλεί: Έν είμαι ρομαντικός, ονειροπολος, κοντός. Έν είμαι ευγενικός αλλά ούτε τζε ψέυτης. Εν είμαι σοβαρός (συχνά), ακομπλεξαριστος, δυστιχισμενος. Δαμέ δεν γράφω ότι θέλεις και όπως θέλεις. Σεβάστου τον χώρο μου τζε αν θα διαβάσεις τι γράφω, να θυμάσε ότι διαβάζεις με δική σου ευθύνη

22.12.12

RIP Παντελή

19 Δεκεμβρίου 2012, 0910: Ούλα τα πεζούνια, τα λιοντάρκα τζε γενικά το ζωικόν βασίλιον, λαμβάνουν μυστικά που τα γουρούνια πρόσκληση για μυστικό μήτινγκ.


20 Δεκεμβρίου 2012, 1120: Συγκεντρόνουντε με άκρα μυστικότητα στην κετρνική τοποθεσία του Γκρέητ Ρόκ. Οι κινήσεις τους καμουφλαρισμένες γιατί τα γουρούνια είχαν υποψιαστοί ότι κάτι γίνεται τζε - ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα- εν έπρεπε να έρτουν.20 Δεκ 2012, 1230: Μετά απο μία καθυστέριση 13 λεπτών γιατί τα περτίτζια εκάμναν κούτσια  τζε έν έρκουνταν αν δεν τους απλόναν κότζινα χαλιά, τελικά το μήτινγκ ξεκινά. Ούλοι απορημένοι για το τί θα συζητίσουν, σκέψεις περνούν απο τες λεοπάρδαλες ότι θα συζητίσουν για το πώς να αναγκάσουν τες μαημούες να χρισημοπιούν τοιλετ πέηπερ. Οι τίγροις διαφωνούν τζε λαλούν ότι το θέμα συζήτησης θα ήταν για το πώς θα εξελιχτεί το σχέδιο ‘Τέλος του Κόσμου - Φάρσα για την αθρωπότητα” που εσυζητήσαν την άλλη φορά: Ηταν να ακολουθήσουν το σχέδιο Α, να κάμνουν δηλαδή ότι επανυκοβληθήκαν τζε να βουρούν ποτζί ποδά για να τους ξυπάσουν, η το σχέδιο Β που ήταν να ντηθούν οι ελέφαντες σαν ΑΤΥΑ ΑΤΙΑ τζε με την βοήθια των πεζουνιών, να πετούν ποτζί ποδά τζε να σπέρνουν την καταστροφή ενώ το υπόληπο βασίλιο θα εκάθετουν στο Γκρέητ Ροκ τζε να εθόρεν με ποπ κορν τζε να έσπαζε χάζη?

20 Δεκ 2012, 1259: Ο βασιλιάς-πεζούνι ξεπροβάλει σαν θεά απο το Γκρέητ Ρόκ τζε ούλοι σιοπούν. Τα περτίτζια ψυθιρίζουν ακόμα αλλά μετά απο ενα βύξιμο του βασιλιά-πεζούνι, σιοπούν τζε τζίνα. Ούλοι ήταν περίεργοι για το γιατί εμαζευτίκαν, τζε για το γιατί τα γουρούνια έν ήταν καλεσμένα. “ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΈΛΟΥΣ ΣΑΣ” ξεφόνησε.

20 Δεκ 2012, 1512: Μετά απο πολύωρην συζήτησην, απο άργκουμεντς τζε καφκάες, το μήτινγκ τελειώνει τζε ούλοι παν πίσω σπίθκια τους

22 Δεκ 2012, 1335: Η γουρουνέλα παραλαμβάνει έναν κουτί στο σπίτι της. Ανήει το τζε μέσα έσση ένα ζεστό τσαούι, ιδικά βότανα για το μπάνιο της τζε κάμποσα τζερκά τζε οδηγίες για το πώς να ετοιμάση ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Έξυπνη κίνηση που το ζωικό βασίλειο, επειδή αν δεν ηρεμούσεν η γουρουνέλα θα τους εσφαζεν ούλους που αρκήσαν έτσι πολλά να της κάμουν το δώρο της. Επίσης, το ότι η γουρουνέλα έιναι τώρα στο μπάνιο της τζε σπλασουρίζει με ηρεμία θα εσήμενε ότι όλα έιναι έτοιμα για την επόμενη κίνηση.22 Δεκ 2012, 1440: Η γουρουνέλα φκένει που το μπάνιο της με το μπουρνούζι το φούξια τζε τα μαλιά σηνάμενα πάνω τζε τηλημένα με τόρο. Έρκετε στην κουζίνα τζε προς τεράστια έκπληξη της, βρίσκει τρέις πόρτες (Με φοτούθκια που αναβοσβήνασην γυρό, όπως τα σόου που θωρεί στην τελεόραση τες "λόνλη" νύχτες μέσα στα λαγνκάθκια τζε τα βούνα τζε μέστην σιονιά, δίπλα που το λιονταράκι) που εφέραν με τεράστια οργάνωση τα μυρμήνγκια μέστο σπίτι (στην διαδρομή, μια που τες πόρτες έλησεν τον Παντελή, μέη γιουρ σόουλ ρέστ ην πής). Απορημένη η γουρουνέλα, ανίει την πρώτη πορτα στα αριστερά...
22 Δεκ 2012, 1520: Θωρεί ένα τραπεζούιν (ξύλινον, ωραίον, σκαλισμένον με χάριν που τους δρυοκολάπτιδες) τζε πάνω του, τέσσερα βιβλία. Χμμ, λαλεί η γουρουνέλλα. Τί θέλει να μου πεί άραγε ο ποιητής? 
“Το 1 εν να σε συχήσει, το 2 εν να σου δίξει τον κόσμο, το 3 θα σε εκδυναμόσει, τζε το 4 εν να σε βοηθίσει να γκροου ε πέαρ” εθκιάβασε σε ένα μικρό χαρτάκι, διπλα που τα βιβλία...

22 Δεκ 2012, 1600: Ακόμα πιό συχησμένη η γουρουνέλα, φκένει έξω που την πρώτη πόρτα τζε πάει να ανοίξη την δευτερη. Προς μεγάλη της έκπληξη, βλέπει μροστά της ένα ποδιλατο! Αλλά όι οπιοδήποτε ποδίλατο, ένα ποδίλατο με πύραυλους στο πίσω μέρος. Έτσι πράμα η γουρουνέλλα έν εξαναείδε στην ζωή της. Εκνησεν την κελλέ της απορημένη, τζε με δισταγμό πάει πιο κοντά. “Για να παένεις ΌΣΑ ταξίθκια θέλεις, τζε ΟΠΟΥ θέλεις - χωρίς τες τσουχτερες τιμές της Σάηπρους έαρ, ή τα άκρος άβολα ταξίθκια της Ράηαν έαρ - με το ποδηλατούιν σου” εθκιάβασε πάστην σέλλα. Εθουσιάστηκεν! Ετρισενθουσιάστικεν! Άρεσε της τόσο πολλά, που τα χελιδόνια που την επαρακολουθούσαν που το παράθυρο (ντημένα γλάστρες για να μεν τα καταλάβει)  λαλούν ότι επίεν κατευθίαν στο παλιό της ποδίλατο τζε επέταξε το που το παραθύρι! 
Επήρεν εκατοντάδες ξαγρηπνες νύχτες τζε χιλιάδες δοκιμαστικά μοντέλα των ρινόκερων στο χάρβαρτ για να το κάμουν, ήντα να φανταστής ετελειώσαν το ΑΚΡΙΒΟΣ πάστην ώρα, τζε έν επρολάβαν να το φκάλουν μια φοτο για να το δείξουμεν τζε εμείς στο ρηπόρτ δαχαμε.
Αποφάσισεν όμως να μεν το δοκιμάσει κατευθίαν, τζε να πάει να δεί τζε την τρίτη πόρτα (Ετρωεν την η περιέργια)...

22 Δεκ 2012, 1640: Για την τελευταία πόρτα, τα ζώα στο Γκρέητ Ροκ ήταν αναποφάσιστα. Εσκέφτουνταν να σου βάλουν ένα σακάκι γούνενο (αποτέλεσμα που το ολοκάυτωμα των εβραίων λαγουδιών στην γερμανία) επειδή εξέραν ότι είσαι τουρτούρα, έτσι όστε να πιένεις στα βουνά τζε να κυκλοφοράς άφοβα! Ή, εσκέφτουνταν να απαγάγουν τον Ρουβά σάν τραγουδά το “Μακαρόνια με κειμά” - κατεβένωντας που ψηλά ντημένος άγγελος στην σκηνή- τζε να σου τον φέρουν τζαμέ να τον κάμεις ότι θέλεις. Ή να σου εδιούσαν ένα κουπόνι για την κοντενέστερι κλινική τεχνικής γονιμοπίησης… Τελικά, η γουρουνέλα ανίει την πόρτα τζε πρίν προλάβει να την ανοίξει τέλια, κατρατζηλούν έξω, ενα βουνάρι που χαρτομάντιλα Κλήνεχ Σκοτονέλ (απαλά στην μύτι) τζε θάυκουν την που κάτω. Με προσπάθιες βροντερές, καταφέρνει να φκέι στην επιφάνεια τζε να διαβάσει το σημίωμα που εκατρατζήλησεν με τα κολοχαρτα: “Ενός χρόνου προμήθεια χαρτομαντίλων για την μύτι, για να έσσης να σκουπίζεις τα δάκρυα - αν σε βουρά ο ιδιοκτίτης του ΤΡΕΙΑ ΑΛΦΑ που πίσω, πε του οτι εν ξέρεις τίποτε - ”… Η γουρουνέλα εθύχτικεν λίον με τούτο, αλλα μετά εσκέφτικε το πόσες φορές εκλαμουρίστικε μέστο τελευταίο χρόνο τζε λαλέι που μέσα της “Μα, έν θα με κανέσουν τοσα!”

Καλά χριστούγεννα κορού! 
Ελπίζω να εγέλασες τζε να εξίασες το πόσες φορές εγύρεψες μέστα μπλόγκ για να έβρεις το δώρο σου (ΣΚΕΦΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΉ!)

xoxo 


15 comments:

 1. Xαχαχα Στο τέλος ενομιζα οτι θα της φέρει κάτι ο πελαργός αλλα μάταια! :ΡΡΡ

  Καλές γιορτές Πεζουνι!! :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Το ζωικόν βασίλιον, εσκέφτηκεν ότι η Γουρουνέλα εν να έθελεν να παντρευτεί πρώτα, έτσι αποφασίσαν (με τους πελαργούς να συμφωνούν καθέτος) να μεν της δώκουν το κουπόνι για την κλινική τεχνικής γονιμοπίησης.

   Delete
  2. χαχα και εγώ ενόμιζα οτι εννά φέρει κάτι ο πελαργός ρε μπέστυ!!

   Delete
 2. εξαιρετικο δωρο! πολλη η εμπνευση τζιε η φαντασια του πεζουνιου

  ReplyDelete
  Replies
  1. Νε, αλλα οφ δε στεητζ εκατάκρουσες με…ΚΎΡΙΟΣ

   Delete
 3. αχχααχχα

  Η Γουρουνελλα θα το καταδιασκεδασει :)

  ΥΓ: Αν ηταν ο ΤΤ ο παραληπτης του δωρου σου ηταν να τυφλωθει μιαν τζι εξω, ο κακομαζαλος :Ρ
  Μα ως τζαι το ΑΤΙΑ ρε? Ως τζαι το ΑΤΙΑ, λαθος? !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Είδες εσύ πεζούνι ποτέ που να ξέρει ορθογραφία? Ατε! :Ρ

   Delete
 4. υπερπαραγωγη δωρο η γουρουνελλα..μπραβο ρε πεζουνι..!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Χένκς! Άτε, να το δεί επιτέλους

   Delete
 5. Έχεις το το γράψιμο πάντως!!! Νομίζω η γουρουνέλα θα το εκτιμήσει δεόντως!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Έχω το γράψιμο? χαχαχαχαχαχα
   Μακάρι να εμοιράζετουν την ίδια άποψη τζε ο ΥΠΌΛΟΙΠΟΣ ΚΌΣΜΟΣ (Μπιχτή για πρασινάδα τζε ντρήμερ τζε περτίτζι)

   Delete
 6. Replies
  1. Θένκς..
   Το τελευτάιο κομάτι εν λίο ρούτ αλλα έν πειράζει.

   Delete
 7. Τα ειδα πεζουνακι μου απο την πρωτης στιγμη τα δωρα σου αλλα ειπα να σε αφησω να ψηθεις και εσυ λιγο παστα καρβουνα! Πολλα ωραια τα δωρα σου (εκτος που τα κλινεξ,χαλλοου θελεις να με να κλαιω και τουτο τον χρονο;; Αχρειαστα να ειναι) το ποδηλατι ομως σουπερ! Βουρια στα παλουρια για ταξιδια!
  Σου ευχομαι καλα χριστουγεννα και ο νεος χρονος να ειναι γεματος μονο με στιγμες χαρας!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Κοίταξε, εσύ φύλαξε τα στο αρμάρι τζε μακάρι να μείνουν τζιμέσα εντζε λέω.
   Πάντος θέλω να σου αποκαλύψω κάτι.. Σαν έκαμνα το χοουμουόρκ μου για να αποφασίσω τι δώρα να σου κάμω, έγραφα λιστούα για να μεν ξιάνω.. Θέλω να σου την δείξω τζε εν φιρμός! (Ελπίζω να μεν παρεξιγάς :Ρ , Λάβ γιου!!)
   http://goo.gl/Eojv5

   Delete