Google+
Το Πεζούνι λαλεί: Έν είμαι ρομαντικός, ονειροπολος, κοντός. Έν είμαι ευγενικός αλλά ούτε τζε ψέυτης. Εν είμαι σοβαρός (συχνά), ακομπλεξαριστος, δυστιχισμενος. Δαμέ δεν γράφω ότι θέλεις και όπως θέλεις. Σεβάστου τον χώρο μου τζε αν θα διαβάσεις τι γράφω, να θυμάσε ότι διαβάζεις με δική σου ευθύνη

17.12.12

Πάτρια εδάφοι (Εδάφη)

Ετέλιεωσε το πρώτο σεμέστερ.
Την τελευταία φορά που σας έγραψα, επίενα τριφτός για να ετοιμαστώ για το ρήβιου του πέμπτου πρότζεκτ το οποίο το έιχαμε την Παρασκευή. Άρα, τωρά που εκλέισαμε τζε θα πάω τζε Κύπρο, θα έχουμεν ώρα για τζιάλλα πράματα. Ωραία.
Παρασκευή εβούρουν όπως τον πελλόν. Κάμνω το ρήβιου, πακεταρίσκω πάσουλα πάσουλα, παω φκάλω φωτογραφίες ένα πάρκινγκ που εν να βάλω μεσα σε ένα ρησερτς τζε πιάνω το τρένο για Λονδίνο.
Λονδίνο… το κέντρο της Αγγλίας (τζε του κόσμου μεν σου πω.. οι επαράχεσα το).
Άρεσκε μου το Λονδίνο. Έθελα πολλά να με δεχτεί το πανεπιστήμιο του Λονδίνου τζε να εσπούδαζα μέσα σε τούντο χάος. Ελάτρευκα την φάση του, τα τρένα του, την κίνηση του, το πρόγραμμα του, ούλλα…Τωρά που έιρτα πίσω για ένα σαββατοκυρίακο να μείνω δαμέ στην αρφή πεζούνι (κάμνει δοκτοράτο δακάτο) όσπου να πάω Κύπρο την Δευτέρα, ούλλα φένουντεν μου πολλά λάθος. Νομίζω το ότι έμεινα 3 μήνες Σέφηλτ τζε είδα πώς είναι, το Λονδίνο φένετε αρκετά άκυρο… Νε, μπορεί να μέν μπορείς να τα συγκρίνεις το θκιό μαζί.. Αλλά νομίζω έκαμα καλήν επιλογή που έιρτα Σέφηλτ. Το Λονδίνο εν μόνο καλό για ένα σαββατοκυρίακο τζε μόνον.. τζε μετά πίσω. Να ζήσω δαμέσα? Όι.. νομίζω έν θα το άντεχα.
Ξαφνικά, όποτε μπένω μέστο αντεργκράουντ, νιώθω ότι μπένω μέσα σε μιαν μεταλαγμένη σαρανταποδαρούσα χωρίς πόθκια. Άμμα περπατώ στους δρόμους της νιώθω ασήμαντος. Άμμα βλέπω τα πάρκα της νιώθω ψέυτικος. Έν ξέρω. Μπορεί να λαλώ μαλακίες. Ή μπορεί να μου άρεσε τόσο πολλά το Σέφηλτ που να ετυφλόθηκα (μα τόσο πολλά ρε κουμπάρε?)
Ήρταν τζιάλα πεθκιά Λονδίνο επειδή φέυκουν για Κύπρο, τζε είδα αρκετά άτομα. Εγύρησα, επέρασα καλά, τζε φέυκω άυριο, σε λίες ώρες. Πάω πίσω Κύπρο για σχεδόν ένα μήνα.
..
Τωρά εν να φκούν κάπια λόγια που το στόμα μου που έν επίστευκα ποτέ ότι ήταν να φκούν…
Επεθύμησα την. Το φαμιλιάριτη, τα άτομα, τους τόπους μου, τες συνήθιες μου…
Μα νομίζω τελικά, εγώ είμαι της κίνησης. Αρέσκει μου να πιένω κάπου, τζε μετά να φέυκω τζε να πιένω αλλού, τζε μετά να πιένω πίσω τζε ηστερότερα να φέυκω για πάρατζη. Έν μπόρω να κάτσω ένα τόπο, θέλω να κινούμε. Θέλω να πεθιμώ που τα αλήθκια τζε να γνωρίζω νέα πράματα..
Εν αργά.
Είμαι δαμέ στο δωμάτιο (“διαμέρισμα”) της αρφή πεζούνι τζε θέλω να τζημηθώ για να έχω ενέργεια άυριο.. Αλλα εν δαμέ ο Ιταλός της τζε μάχουντε κάτι πάστο κομπιούτερ.. Κάτι προγράματα, έν καταλάβω τζε νομίζω έν θέλω να καταλάβω. Έκατσα δαμέ στην κουζινού τζε κάμνω τους χάζη. Τέσπα. Νέ… πάω πίσω Κύπρο. Τί εν να έβρω που εν να πάω πίσω?
Ουυ τζε εσύ, ότι τζε να έβρω, έν με κόφτει. Πάω πίσω για ένα μήνα τζε είμαι ενθουσιασμένος.

Υ.Γ. Μπορεί ναν γιαυτό που είμαι ενθουσιασμένος, επειδή έσση ημερομηνία λήξεως τούντη φορά.

3 comments:

 1. σορρυ αλλα το πατια εδαφΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ φκαλλει μαθκια. εστυλλομαθκιασα εβαλες το τζιε τιτλο! θα συμφωνησω μαζι σου για το λαντον ομως. εν πολλα ωραιο αλλα για λλιο. εν τζιε ζουμε σε κανεναν χωρκο, ουτε εσυ ουτε εγω. πολεις τζιε τα θκιο με τες χαρες τους. τουτο με την κυπρο, εν οντως τουντο φιλινγκ. εν επεθυμησα κατι συγκεκριμενο, απλα εννα αλλαξουμε λλιο παραστασεις τζιε εννα παμε πισω στην ευκολια (ετοιμο φαι, ρουχα, στεκια κτλ)
  καμε οτι εποτζιοιμηθηκες παστον καναπε ορ σαμθινγκ

  ReplyDelete
  Replies
  1. χαχαχαχα νομίζω πρέπει να παρετίσετε να με περιπέζετε για τούντα πράματα. Είμαι 21 που σημένει ετέλιωσε. Έν θα μάθω πιόν. :Ρ ΠΑΠΠΑΛΑ!!!
   Καλυνήχτα.. (Έφιεν, εν οκέη, μπόρω να τζημηθώ, άυριο ξύπνητήρη που τες 7!)

   Delete
 2. Καλοσώρισες.... ζηλέφκω τούτο με την ημερομηνία λήξεως.

  Στο μεταξύ ήθελα να σε ρωτήσω... παλιά είχες βάλει σε ένα ποστ σου που έκανες αναφορά για του Μπάρμπα Μπιζάριου ένα λινκ για μια σελίδα που ασχολείτο με τα της Λαρ, μπορείς να μου το δώσεις?

  ReplyDelete