Google+
Το Πεζούνι λαλεί: Έν είμαι ρομαντικός, ονειροπολος, κοντός. Έν είμαι ευγενικός αλλά ούτε τζε ψέυτης. Εν είμαι σοβαρός (συχνά), ακομπλεξαριστος, δυστιχισμενος. Δαμέ δεν γράφω ότι θέλεις και όπως θέλεις. Σεβάστου τον χώρο μου τζε αν θα διαβάσεις τι γράφω, να θυμάσε ότι διαβάζεις με δική σου ευθύνη

21.5.12

Χωριατόπουλλα

Εγώ, το πεζούνι, έχω έναν φίλον που τον λαλούν Ντήμερ (Dreamer). Εν πολλά καλό κοπελούι τζε πολλά διασκεδαστίκο, περνούμε πολλά ωραία άμμα είμαστε μαζί τζε γελούμεν πολλά! Είναι πολύ καλός μου φίλος τζε τα τελευταία 2 χρόνια εδέσαμεν πολλά! Σιγά σιγά εδιμιουργήσαμεν τζε μιαν παρέα μαζί με τον Ντρήμερ η οποία αποτελήτο απο διάφορα είδη ανρθώπων, γυναικών καί αντρών, μαυρομαλούσων τζε ξανθομαλούσων, γκέη τζε στρέητ, αντροπιάρικων τζε τολμιρών... Το λοιπόν, τούτος ο Ντρήμερ εν που χωρκόν, τζε λέω σας εν έχω κανέναν απολύτος πρόβλημα με τα χωριάτικα άτομα, τα αγαπώ πολύ κε τα σέβομαι κε δεν έχω πρόβλημα να τους μιλώ! Τωρά τελευταία ώμος, τούτος ο Ντρήμερ έφερεν τζιάλλα πολλά χωριάτικα άτομα στην παρέα τζε η αλήθκια να λέγετε εν τζε κόφτουν με οι χωριάτικοι ανθρώποι αλλά ΕΝ μπορώ τζίνους τους χωριάτικους ανθρώπους που επείσης έχουν καστανά μαλιά! Τζε ο Ντρήμερ έφερεν μιαν κορούα που εν έτσι τζε ΕΝΤΖΕ ΜΠΌΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΟΙΚΛΟΦΟΡΟ ΜΕ ΜΙΑΝ ΧΟΡΙΑΤΙΣΣΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΆ ΜΑΛΙΆ! Επαναλαμβάνω ότι εγώ εν έχω απολύτος κανένα πρόβλημα με τους χωριάτες! Όι να παρεξηγηθούμεν α! Τέλοσπάντων, έν μπόρω έτσι καταστάσεις! Τζε το σσηρότερον είναι οτι ξένοι αθρώποι που βλέπουμεν ραντομλη μέστον δρόμο, νομίζουν ότι είμαι τζε εγώ χωριάτικο άτομο επειδή σηναναστρέφουμε με τέτοιους αθρώπους τζε εγω έντζε μπόρω έτσι πράματα! ( Νο offense, επαναλαμβάνω ότι έν έχω πρόβλημα με τους χωριάτες εγω!)
Που τα αληθκια αγαπω τον τζιε που τα αληθκια (παλε) εν με κοφτει to be seen with him. Αλλα μηπως αρκεψαν να νεκατωνουνται πολλοι χώριατοι στο περιβαλλον μου; Μπορει να ακουεται αστειο αλλα εν θελω να μου φκει τζιαι το ονομα! Εν λαρνακα που ειμαστε, ενας να πει την κουβεντα του, εμαθαν το ουλλοι! Αλλο να εσιεις εναν χωριάτικον φιλο τζιαι άλλο 4! Ήντα, για να καταλάβεις, μιά φορά είμασταν σπίτι του Ντρήμερ, τζε ένας φίλος του Ντρήμερ ερώτησεν με αν είμαι τζε εγώ που το χωρκό τζίνο!!! Τζε μιά φορά που είμασταν κλάπ μαζί, ένας που τζιαμέ επάσαρεν μου την Κούζα! Δηλαδη, νταξει ειμαστε προοδευτικοι κτλ αλλα σατσιν!!

Ά, τζε ακόμα κάτι τελευταίο! Ο αποκαλούμενος 'Πετροσιελιονο' σε τούντο ποστ δαμέ, που πρέπει να διαβάσετε, είμαι εγώ, τζε ο 'Ερμής' (Ερμής? Ρήλλη?) εν ο μητσίς μου που λαλούν τζε οι Λεμεσιανοί. Έν ξέρω γιατί έν με έγραψε με το όνομαν μου. Πεζούνι ζώων τζε πράμαν!


3 comments:

 1. Νομίζω εύκολα θα πάει το μήνυμα στον αποστολέα. Εύχομαι κάποτε(σύντομα) το να είσαι γκέι, να είσαι που χωριό, να έχεις καστανά μαλλιά, να έχεις μπλε μάτια κτλ. να ακούεται το ίδιο φυσιολογικό στα αυτιά όλων. Δυστυχώς, ακόμα η κοινωνία μας δεν έφθασε σε ψηλά επίπεδα αποδοχής των γκέι. Μάλλον θα πληγώθηκες από τα δυο τελευταία posts (με το δίκαιο σου) αλλά προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι ο φίλος σου σε αγαπά. Όμως επηρεάζεται επειδή ζούμε μέσα σε μια ομοφοβική κοινωνία, όπου παράλληλα η γνώμη των άλλων για μας, έχει περισσότερο βάρος από το τι πιστεύουμε οι ίδιοι για τον εαυτό μας. Είναι μια ανασφάλεια που όλοι λίγο πολύ την έχουμε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να το συζητήσετε από κοντά και μάλλον θα βρείτε τρόπο να το ξεπεράσετε.

  ReplyDelete
 2. eeeerrmmm... ok. νομιζω αποστομωσες με. εν εχω σχολια. μαλλον εχω: ευχαριστω

  ReplyDelete
 3. @Χαρά: Μπα, έν με πλήγωσε ο Ντρήμερ. Απλά εν ακόμα ένα παράδηγμα ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα όσπου να ΑΡΚΈΦΚΟΥΝ να καταλαβαίνουν οι αθρώποι.
  @Ντρήμερ; Σκάσε ρε βλάκα -.- Ευχαριστώ ιμισς :P

  ReplyDelete