Google+
Το Πεζούνι λαλεί: Έν είμαι ρομαντικός, ονειροπολος, κοντός. Έν είμαι ευγενικός αλλά ούτε τζε ψέυτης. Εν είμαι σοβαρός (συχνά), ακομπλεξαριστος, δυστιχισμενος. Δαμέ δεν γράφω ότι θέλεις και όπως θέλεις. Σεβάστου τον χώρο μου τζε αν θα διαβάσεις τι γράφω, να θυμάσε ότι διαβάζεις με δική σου ευθύνη

16.10.11

27

Το πεζούνιν εχτές επίεν Αλτέντε* πάλε (Το πεζούνι κεντά το Αλτέντε τζε ανισιχά επειδή άρκεψε να κάμνει μίλλες παστην τζιλιά!) για να φάει ποιότηταν τζε να κάμει τζε καμιάν ποτζίνες τες ποιοτικές - φτηνές συζητήσεις με μιάν φιλενάδα του την οποία θα ονομάσει 27 για να μεν εσσει συγχύσεις σε τουντο ποστ. Του πεζουνιού αρέσκει του να μιλα με το 27 επειδή πάντα ανακαλύπτει κάτι καινούργιο για τζινο, ή αν οχι τότε εν απλα ενδιαφέρον να το ακούει.

Το πεζούνι εχτές ανακάλυψεν ότι τον παπά του 27 εχτυπήσαν τον κάτι κλέφτες, εκολοσίραν τον ως το διαμέρισμαν τους, εδέραν τον οστι να γινεί Michael Jackson ανάποδα,  εσύραν τον που το μπαλκόνι κάτω, τζε μετά εκάμαν του αλο κάτι το οποίο έν θυμούμε επειδή ως τζίνην την στιγμή εγώ είχα ήδη σταματήσει να ακούω τι ελάλεν τζε ο νούς μου είχεν ήδη ψηθεί στους 190... Το 27 ήταν τότε πολλά μικρό για να καταλάβει την κατάσταση, τζε μετά ένιωθε ακόμα πιο μικρό όταν η μάνα του, που την πελάρα των γεγονότων, έπαθε σχιζοφρένεια τζε ενόμιζε ότι παρακολουθούν την κάμερες παντού.
Το 27 εμεγάλωσε με την γιαγιά του.
Σσοκ Σσοκ Σσοκ. Τηλενουβέλα έννεν? Τηλενουβέλα ιν ριαλ λάηφ. Τέσπα. Σκέφτου πώς είναι να μεγαλώνεις χωρίς παπάν, τζε όι μόνο τούτο, αλλα να μεγαλώνεις με παπά που επέθανε με έτσι τρόπο! Θαυμάζω το 27, επειδή το 27 επροχώρησε σωστά με την ζωή του, τζε τωρά μόνο του: καταφέρνει να χτίσει δική του ιστορία. Του 27 μιλάς του τζε καταλαβαίνεις πόσο σωστό τζε ώριμο τζε ενδιαφέρον είναι, τζε εν σκέφτεσαι ούτε κατά διάνοια τί χώνει πίσω του.
Το 27 άξιζε ένα μπογκ σποτ. Το 27 αξίζει του ενα βραβείο θάρρους μαζί με τζίντο μπολγ σποτ.
Τζε ευγνωμονώ το σύμπαν που έφερε το 27 έτσι κοντά μου, επειδή έμαθεν μου πολλα πράματα τζε εβοήθησεν με - χωρίς να το ξέρει - σε άλλα τόσα. Άρα θένκιου. Τζε αγαπώ σε, τζε ξέρεις ότι έννεν ανάγκει να σου το πώ αλλα εγώ λαλώ σου το τζε ας μεν το θκιαβάσεις ποτέ τουντο ποστ.
 Ατε μπάη τζε εν να κόψω φλέβα.


* Καταπληκτικό ιταλικό που τρώεις τζε γλύφεις τα δάκτυλα σου που μπρός τζε που πίσω, τζε κάπου ενδιάμεσα φτάνεις τζε σε κανένα θκιό οργασμούς.

Υ.Γ. Παρατηρείστε την μελό μουσική υπόκρουση διαβάζοντας αυτό το πόστ.. Ου.. Ου.. Ένα δάκρυ κατρακυλάει !!

2 comments:

  1. εκτος του οτι κλαιω οποτε το διαβαζω, μαρεσει τοσο πολυ που γραφεις κυπριακα.. ειναι ενας τροπος να νιωθω πιο κοντα σας ^^

    ReplyDelete
  2. κλαιω.
    εισαι καλο πεζουνι
    τζαι οσο για το το 27... wow..

    ReplyDelete